Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

2nd Contoller Connection

Discussion in 'Inspire 1 Help' started by Kauaigene, May 17, 2015.

  1. Kauaigene

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    317
    Likes Received:
    100
    So the question is does the second controller connect for data, display, and control to the First Controller or direct to the Inspire? For instance if you install better antennas on the first control would you need to update the second as well or does updating the first do the job?
     
  2. Kilrah

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    731
    The slave controller sends its control orders through the master, but recieves video directly from the aircraft.
     
  3. Jerry Nycom

    Joined:
    Apr 15, 2015
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    Location:
    New York
    So could you use the HDMI from the master to display video since the master has the better antennas?
     
  4. Kilrah

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    731
    If you're OK to be tethered, yes...
     
  5. Kauaigene

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    317
    Likes Received:
    100
    Thanks for all that !