Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Bracketing Mode...but only 1 shot?

Discussion in 'DJI Go App' started by Gerard Juarez, Jun 18, 2015.

  1. Gerard Juarez

    Joined:
    Mar 25, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, Texas
    Hello -

    On my iPad I selected the 3 AEB bracket mode and only recorded one image? All of my firmware has been update too. :) Anybody else have this problem?

    Thanks,
    G
     
  2. dronie

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    183
    Likes Received:
    53
    Location:
    Copenhagen - Denmark
    Another DJI bug: It only works if you use the shutter in the App.

    The shutter on the remote only takes one shot (but gives you the 5-shutter sound).
     
  3. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,723
    Likes Received:
    3,880
    What he said ^^^^^ :)

    Its a bug that has been there from the beginning but DJI has made no attempt to address it even though they have been aware of if since dinosaurs ruled the Earth. :rolleyes:

    It doesn't help that when you press the remote shutter button it makes the SOUND of three shots being taken.....its caught me out on more than one occasion and I STILL forget sometimes.
     
  4. Gerard Juarez

    Joined:
    Mar 25, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, Texas
    Thanks guys. So let me get this right...I have to tap the shutter on the app 3 times to get the bracket?
     
  5. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,723
    Likes Received:
    3,880
    No - You have to use the shutter button on the screen of your tablet. The remote button will only take ONE picture.
     
  6. Gerard Juarez

    Joined:
    Mar 25, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Austin, Texas
    Got it - thanks The Editor! :)