Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Dual Controllers

Discussion in 'Inspire 1 Discussion' started by Mmee, Jan 19, 2016.

  1. Mmee

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Hello All,

    This has probably been answered before somewhere but I am not seeing it. I have a Phantom 3 Pro and I am wondering if I were to buy an Inspire 1 would I be able to use my Phantom RC to control the camera on my Inspire 1?

    Thanks for the help.
     
  2. msinger

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    202
    Likes Received:
    94
    No. But, it can work the other way around.
     
    Mmee likes this.
  3. Mmee

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    You can use the inspire remote to control the P3?
     
  4. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    3,868
    Correct.
     
    Mmee likes this.
  5. Mmee

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Cool. Thank you both for your help!