Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Exposure Lock - Android?

Discussion in 'DJI Go App' started by Jon R., Jan 25, 2015.

  1. Jon R.

    Joined:
    Jan 23, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    6
    Hey Android users - I can't seem to find the exposure lock feature similar to iOS app. What am I missing?
     
  2. RiseAboveImaging

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    13
    Top right of your screen its white and very faint. :)
     
  3. Jon R.

    Joined:
    Jan 23, 2015
    Messages:
    34
    Likes Received:
    6
    That's where it is on the iOS app, but I have nothing on my Android. An empty space between the FN key and the settings button...
     
  4. kilowonghk

    Joined:
    Jan 10, 2015
    Messages:
    119
    Likes Received:
    34
    Location:
    Hong Kong
    yes u r right , there is not AE "lock" in android pilot app.
     
  5. SkyLabs86

    Joined:
    May 30, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Why is there no lock? My exposure is all over the place and it's so annoying. How can I fix this?
     
  6. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,716
    Likes Received:
    3,871
    There is and always has been an AE Lock on Android!

    Just above the Shutter/Record button panel below the battery charge level indicator.
     
  7. SkyLabs86

    Joined:
    May 30, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Really, that's great news because I have had a hard time finding it. I just got the drone yesterday, it's my first one so I'm at the beginner stage lol.

    Thanks