Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Firmware

Discussion in 'Inspire 1 Discussion' started by Ryan Graham, Mar 29, 2015.

  1. Ryan Graham

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    My Inspire 1 has not been right since the new firmware, can it be re-installed?
     
  2. sirnikolas

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,460
    Likes Received:
    988
    Location:
    Melbourne Australia
    No it can't. Sorry to be the bearer of bad news.
     
  3. Ryan Graham

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
  4. sirnikolas

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,460
    Likes Received:
    988
    Location:
    Melbourne Australia
    Let's hope the new FW is released soon.
     
  5. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,734
    Likes Received:
    3,891
    Can you elaborate on "not been right"?
     
    Kilrah likes this.
  6. Ryan Graham

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    no video signal, and no 1080 25p, it just disappeared after the update. full operating function just no video transmission.
     
  7. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,734
    Likes Received:
    3,891
    Am I to assume since 1080/25 has 'disappeared' then so to has 1080/50? Are you in NTSC mode which will only display NTSC associated frame rates and therefore you are not 'seeing' PAL compatible rates?
     
  8. Ryan Graham

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    i still have option to select pal, however only NTSC rates available.
     
  9. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,734
    Likes Received:
    3,891
    What does your log file say? Did all firmware modules update?
    Have you checked 'About' status in the app to confirm FW version number for each module?
     
  10. Alvaro Cruces

    Joined:
    Dec 9, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi Ryan, I have the same problem. Could you fix it?