Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Go App Question

Discussion in 'Inspire 1 Help' started by Martycox51, Nov 3, 2015.

  1. Martycox51

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    59
    Likes Received:
    8
    I tried unsuccessfully to help a friend sync her Inspire 1 using the ipad air. She has been flying the Phantom 3 Professional and the app has worked flawlessly. When trying to get the app to sync to the inspire, it does not ask to register the quad...the only thing it shows is the tab that shows the steps to connect. I tried my ipad and it worked perfectly. After going through the registration process and flying it with my ipad, I tried, unsuccessfully again, to connect using her ipad. Does anyone out there have any idea why it won't connect to her inspire, even though it works with her phantom 3?
     
  2. ADSSER

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13
    Did you link the aircraft to the remote controller via the red button on the aircraft?
     
  3. DodgeP

    Joined:
    Jul 10, 2015
    Messages:
    207
    Likes Received:
    40
    Is she being prompted to Trust This Computer when she connects the wire from the controller to the iPad?
     
  4. Martycox51

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    59
    Likes Received:
    8
    I have linked several Inspire's and never had to do anything with a red button on the aircraft. Could you explain a little bit about that?
     
  5. Martycox51

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    59
    Likes Received:
    8
    I believe it asked about trusting on her iPad.
     
  6. ADSSER

    Joined:
    May 14, 2015
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13