Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

HELP, HOW TO LINK THE REMOTE BACK TO THE INSPIRE 1 AFTER UPDATE

Discussion in 'Inspire 1 Help' started by spibago, Apr 10, 2015.

  1. spibago

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    I DOWNLOADED THE FIRMWARE FOR THE INSPIRE 1 AND ITS JUST BLINKING YELLOW AND THE REMOTE IS IN RED ANYONE
     
  2. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,729
    Likes Received:
    3,883
    It is a good idea to turn caps lock off - it is not necessary as we are neither deaf or blind. :mad:

    Go to pages 32 & top of page 33 in the user manual and the procedure for re linking the remote to the Inspire is explained there.
     
  3. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,729
    Likes Received:
    3,883
    Thread now moved to Help section.
     
  4. spibago

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    YES the remote and the inspire made all the sounds the card shows success, I was going through the pilot app when I was done I tried to put the inspire in transport mode and notice notice is happening , then I saw the remote in red
    t
     
  5. spibago

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
     
  6. spibago

    Joined:
    Mar 27, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    thanks Joola the inspire is now back on track
     
    Joola likes this.