Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

How do I import the DNG in iPhoto?

Discussion in 'Photos and Videos' started by Aerial Entertainment Studios, Feb 19, 2015.

  1. Aerial Entertainment Studios

    Approved Vendor

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    432
    Likes Received:
    139
    Location:
    Hong Kong
    Hi guys,

    I'm in Maldives right now and trying to transfer some shots I took with the Inspire. iPhoto says the DNG are not recognised. Is this normal? If so, do you have a workaround?

    Thanks

    Patrice
     
  2. Kilrah

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    1,881
    Likes Received:
    728
    The current version of iPhoto I have on my Mac running Yosemite does take the I1's DNGs without issue.
    You may need updates to your software.
     
  3. Aerial Entertainment Studios

    Approved Vendor

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    432
    Likes Received:
    139
    Location:
    Hong Kong
    I am on Yosemite as well. Not sure what the issue is.
    Anyone else have issues like this ?
     
  4. GizaDog

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    485
    Likes Received:
    234
    Location:
    San Diego
    Contact Homeland Security. They know everything about importing! :confused:
     
  5. airdrone

    Joined:
    Aug 2, 2014
    Messages:
    318
    Likes Received:
    57
    After I got new inspire, can not I open my DNG files. only the old dng files from previous inspire. The old DNG was in addition image on the desktop, the new inspire only to open in camera raw photoshop.
    Why is this so, it may be that there is another encoding in DNG files from the new inspire1?

    Skjermbilde 2015-02-22 kl. 10.59.47.png
     
    #5 airdrone, Feb 22, 2015
    Last edited: Feb 22, 2015
  6. Aerial Entertainment Studios

    Approved Vendor

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    432
    Likes Received:
    139
    Location:
    Hong Kong
    Exactly the same thing for me. There is nothing I can do to open the files on Mac unless I have photoshop (i have Aperture and it won't even open the files).
    I'm going to shoot in JPEG for now until this issue gets fixed.