Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

is ground station comming?

Discussion in 'Inspire 1 Discussion' started by propwash3d, Apr 16, 2015.

  1. propwash3d

    Joined:
    Feb 15, 2014
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    I have heard rumors, but cant find any solid information, is dji planning on incorporating GS for the inspire. i think at this point in the game it should be a standard feature
     
  2. sheridan williams

    Joined:
    Jan 23, 2015
    Messages:
    101
    Likes Received:
    32
    Am pretty sure its coming soon, just dont know when, every thing has to be working flawlessly in order to incorporate groundstation for example, droppin from gps to atti has to be fixed they claim it was fixed in the latest firmware but we will see after a couple weeks of flyin, i would rather wait till its the right time to release it instead of rushing and having inspires runing into buildings and trees and possible fly-aways, but yea i cant wait for ground station i really liked it with my phantom 2 vision plus
     
  3. sirnikolas

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,460
    Likes Received:
    988
    Location:
    Melbourne Australia
    "If you build it they will come"
     
  4. Morgon

    Joined:
    Aug 15, 2014
    Messages:
    356
    Likes Received:
    112
    Location:
    Glen Burnie, MD
    Given that they originally advertised it for the Inspire, and the fact that it really doesn't have to be much more complicated than what's on the P2 (though fleshed out in the swanky Pilot UI would be nice), I definitely think this is something they should be doing...

    However, they seem to be pointing more and more to their SDK for third-party apps. Even then Phantom 3 only mentions GroundStation in context of the SDK.
     
  5. gregdd

    Joined:
    Jul 8, 2015
    Messages:
    240
    Likes Received:
    75