Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

OSMO doesn't support X3 after all

Discussion in 'News' started by damoncooper, Nov 3, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. damoncooper

    Joined:
    Mar 20, 2014
    Messages:
    3,451
    Likes Received:
    1,620
    Location:
    Boston, MA
  2. pgale

    Joined:
    May 21, 2015
    Messages:
    28
    Likes Received:
    7
    I presume there's a firmware update needed that's not released yet?
     
  3. MindOverEye

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    55
    Likes Received:
    25
    Location:
    Los Angeles
    The X5 also needs a special piece (not yet available) to fit on the Osmo - ridiculous!
     
  4. Carlsberg

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    353
    Likes Received:
    100
    Ha-Ha ............. What the hell did you guys expect being an early adopter of a dji product !?!?
    Again, in case you missed it .......... Ha Ha, joke is on you JP Public (again) :p
     
    Machoman likes this.
  5. steelkite

    Joined:
    Apr 7, 2015
    Messages:
    94
    Likes Received:
    27
    For real? I would be embarrassed to make simple claims about products that simply are not true. Fer shame DJI.
     
  6. damoncooper

    Joined:
    Mar 20, 2014
    Messages:
    3,451
    Likes Received:
    1,620
    Location:
    Boston, MA
    I'll wait this one out

    ImageUploadedByTapatalk1446562887.238903.jpg
     
    Chnjab and Machoman like this.
  7. Mazz

    Mazz Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 9, 2014
    Messages:
    944
    Likes Received:
    585
    Location:
    NY
Thread Status:
Not open for further replies.