Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Weird sound when starting up my I1, normal?

Discussion in 'Inspire 1 Help' started by Merko, Mar 10, 2015.

  1. Merko

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    111
    Likes Received:
    29
    Hi.

    So i got my Inspire 1 earlier today, and really happy with it. Haven't tried it up in the air yet, but everything else seems to works fine.

    When I start up the I1, theres a sound that is hard for me to explain how it sounds like, so I tried to record it here.

    It's the sound last the whole time, and I don't mean the I1 startup sound or the camera calibration. And not the fan.. :)

    Might need to boost up the volume a littlebit to hear it. Any idea what it is? Probably normal, just want to make sure :)

     
  2. sirnikolas

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    988
    Location:
    Melbourne Australia
    Sounds like a perfectly healthy baby girl!
     
    Merko likes this.
  3. Merko

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    111
    Likes Received:
    29
    Great thanks. :)

    Tried to update the title to resolved, but didn't find any option for it.

    thanks! :)
     
  4. Kilrah

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    728
    The clicks are the sonar.
     
  5. johnmont250

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    256
    Likes Received:
    100
    some say its purs like a kitty
     
    PB30X, sirnikolas and Kilrah like this.