Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Server maintenance and upgrades.

Discussion in 'Inspire 1 Discussion' started by Ezookiel, Sep 2, 2015.

  1. Ezookiel

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    188
    Likes Received:
    65
    Location:
    Canberra - Australia
    If I try to log in on my computer for the last two days, to either this or the Phantom pilots forum, it tells me that upgrades are being done to the server and try again later. But I can log in on Tapatalk.
    What's the go with getting on via the computer again? That's a long time doing maintenance.
    Or is it just me?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. Blue Bird

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    268
    Likes Received:
    60
    Location:
    Dade County, Florida
    Same here,but cannot log onto the app or my tab. I'm on cpu now. Apparently many others are having the same issue by the amount of members on line right now.
     
  3. Tj_

    Tj_

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    134
    Likes Received:
    38
    Location:
    Cleveland ROCKS!!!
    I only saw the maintenance mode earlier this morning (6am est).

    When I made a post earlier I got an server error please try again warning. But my post still went through.

    If you are having troubles clearing the browser cache can sometimes help.
     
  4. Scotflieger

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    1,244
    Likes Received:
    577
    Location:
    Buckie, Scotland, UK
    I am still having intermittent problems accessing the inspirepilots.com website especially from Safari and Firefox browsers on 2 of my Macs. It appears to be a DNS fault where the server cannot be found. Even Google search links are not working. I seem to be able to use my iPad although some items are slow (ie. Alerts dropdown).
     
  5. Scotflieger

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Messages:
    1,244
    Likes Received:
    577
    Location:
    Buckie, Scotland, UK
    @Ezookiel Since the server maintenance and upgrade 3 weeks ago I have been experiencing very odd issues connecting successfully to InspirePilots.com forums. Using 2 Macs (OS X 10.10.5) and my iPad (iOS 8.4 and 9.0), I am finding that one will report that the server has stopped responding while another will open the forum as normal. This is not consistent. This morning I can access via Safari on my Mac Pro but not on the iPad. Yesterday it was the other way round. Something significant has changed in the server setup which is affecting the excellent service to Inspire pilots. What is being done to resolve this please?
     
  6. turbodronepilot

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    1,264
    Location:
    Prather California
    I've sent a pm to Mazz and mentioned the slow operation of the site to the editor. .
    I also sent a pm to the contact us link at the bottom of the page two days ago without a response. ..
    not sure what's going on and it seems like they don't either. .lol..
     
    Scotflieger likes this.