Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

X3 camera issues

Discussion in 'Inspire 1 Discussion' started by Richard Brooks, Aug 28, 2016.

  1. Richard Brooks

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    Location:
    Palau
    Hi, I've had my I1 v2 for about 8 months and I'm seeing problems with the X3 camera output. Is anyone else seeing lots of pink pixels and highlights with false colors on their DNG photos?
    Is this a warranty thing?

    Richard
     
  2. Nick.Muzik

    Joined:
    Apr 14, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Location:
    Cape Town, South Africa
    I'm experiencing the same thing. Got a new camera, and still the same. I can't get the DNG cleaner to work either .......
     
  3. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    6,705
    Likes Received:
    3,863
    What are you opening your DNG's in?
    Try a different Program - this has come up before and has always been the Program they are being viewed in.
     
  4. Richard Brooks

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    Location:
    Palau
    Hi, I'm opening them in Photoshop CS5. the false color issue is actually something that has started just recently due to an OS upgrade to El Capitan and occurs with all DNG so not actually an issue after all. The pink pixels are only really visible in blue sections and are there at the default camera settings (no adjustments made) No pink pixels are present in the corresponding Jpegs opened in CS5...
     
    RDTech likes this.