Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

Trouble Activating My 2nd Inspire

Discussion in 'Inspire 1 Help' started by Ricardodaforce, May 26, 2015.

  1. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Hi

    I received my new Inspire today. When I open the app, I just don't get a set up screen to register this new aircraft. I can see my first Inspire in the "me" page but no option to add this one. Does anyone have any ideas? I can't see a way to add to it via DJI.com either.

    Thanks in advance.
     
  2. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Am currently on with live chat. No help at all.
     
  3. Kilrah

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    1,881
    Likes Received:
    728
    You're not helping us help you either. Are you using the new bird's controller? Are you sure it's the main one and not the slave one? etc...
     
  4. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    I am using the new controller with the aircraft.
     
  5. From Rent to Drone

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Apple or Android?
     
  6. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    According to live chat, they want me to keep powering all off, and restart rc, aircraft, app in that order till it works. That has been done many times already and is not working.
     
  7. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    iOS. Never had any issue with my first Inspire.
     
  8. From Rent to Drone

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ...and you shouldn't have any problems with this one either. There is always something new.
     
  9. Kilrah

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    1,881
    Likes Received:
    728
    Do you get any hint of the app connecting to the RC? There have been quite a few out there with faulty USB ports.
     
  10. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    I read battery level, see aircraft status etc.
     
  11. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Thanks for trying to help. All sorted now.
     
  12. mdomeny

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    429
    Likes Received:
    50
    what was it?
     
  13. Ricardodaforce

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    I hadn't connected the camera. I didn't realise it was necessary to do so for the aircraft activation to take place.
     
  14. mdomeny

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    429
    Likes Received:
    50
    thx... good to know :)
     
  15. Brad Jones

    Joined:
    Nov 25, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I've done all that and I still can't activate.


    Sent from my iPhone using InspirePilots